Thursday, 2 July 2009

Aku diraba...

Hari-hari yang membosankan di pejabat selepas presentation hari tu diteruskan lagi hari ini. Ya, aku tak pernah gagal dalam menjalankan tugas sebagai pekerja yang berdedikasi dan amanah walaupun hari-hari internship hanya berbaki kurang daripada 10 hari sahaja. Aktiviti-aktiviti pasca presentation tetap diteruskan walaupun kerjaku di pejabat hanyalah berlegar-legar di ruangan maya dan melalukan aktiviti-aktiviti virtual seperti merompak dan berkebun di alam maya. Tidak ketinggalan juga aktiviti bloghopping atau pun melayari blog-blog secara rambang. Hari ini aku bertandang ke salah satu blog kegemaran aku yang sememangnya tidak pernah gagal membuatkan aku gelak terbahak-bahak dek kerana pajakan yang sememangnya bertaraf antarabangsa. Kunjungan aku ke blog ini menjadi lebih bermakna tatkala aku ingin memberi komen terhadap post terbaru blog ini. Aku dah print screen tetingkap komen itu dan korang tengoklah sendiri. Hahahahahhaa~


Aku telah 'diraba'!

4 comments:

izzie said...

ada tab CIMB..
cek duit scholar dah masuk ke bang?
hahahha...
;p

Muhammad Afiq bin Mohd Sadli said...

arrkkk! kantoi~ tp baru masok duet stationery rm75 jek~ isk3~

izzie said...

haha...
jadik la tu rm75.
cukup utk mengular 2-3 hari..

Muhammad Afiq bin Mohd Sadli said...

tu bajet ngular utk sehari~ mane cukop~ huhuhu~