Wednesday, 6 February 2008

Hepi besday 2 me

Today is my birthday~ saye dah tue~ saye da bleh mengundi tp x daftar lg as pemileh~ camne tu? Hehehee... Thanks to anyone who wished birthday 2 me and I really appreciate it. As in every Wednesday, biase la, ade lecture analogue. Tp mood pon xde nk dgr lecture pasal asek igt nk balek jer. Isk2~ Abeh la aku cmni~ Tp xpe, jap lg aku nk balek n dat means aku xkan online smpi la abes cuti ni sbab kat umah aku xde internet. Hehehe... so, kpade sesape yg balek tu, smoge slamat smpi n yg drive tu, drive la elok2 ye. Kalo x eksiden, kne saman so kite kne la berhati2 sentiase ok. Bg yg x balek tu, aku pon xtau la nk ckp pe. Korg x bosan ke stuck kat UTP or universiti korg (bg yg bkan UTP) time org xde? Huhuhu~ hope korg njoy juge. Jom balek!

p/s: You got the book, you have to look - Dr. Awan

----------------
Now playing: Dragonball GT - Don't You See!
via FoxyTunes

2 comments:

kynnhs said...

best pe..you can do anything you want.and yg plg best is you cn conquer the basketball court..hahahahaha

happy belated birthday.hope you like the present.i dont have much time to take a look at it.jap je dah kne wrap.hehe

Muhammad Afiq bin Mohd Sadli said...

ala~ tu ckp2 org yg xdpt balek jer~ wakakaka~ nway, thanx 4 d adiah~ lenkali bg yg besa2 plak~ kete sbijik ker~ huahaha~