Thursday, 5 March 2009

Melayan tag selepas OT tanpe henti

Sebenonye byk mende yg aku nk update minggu nih tp xsempat coz xde bahan lagi. Byk overtime n event laen mgu ni so nnt2 aku update la. For now, Aiza tag aku. Since keadaan da stabil sket, aku wat ni dlu la ye~

#1 describe 10 things about the person who tag u
  1. Name die Aiza Amelia, aku xpnah seda part Amelia tu smpi la die bgtau~
  2. Die bdak civil engineering kat UTP
  3. Keje kat Bukit Jalil
  4. Aritu die blanje aku mkn kt KFC sbab aku pow die utk bday aku~ Hahaha! Tengkiu2!
  5. Respek kat die sbab die member pompuan aku yg merempit jua~
  6. Suare die berfrekuensi tgi tp beramplitud rendah (sore bingit la tu)
  7. Cheerful type pny olang
  8. Anak pulis. Ya, pacik Yazid itu seorang pulis.
  9. Berpoket tebal kot, bole mintak blanje x? Hehehe~
  10. Taksub GnC, convofair~

#2 describe 10 things about you
  1. Seorang lelaki, still xkompius lg dgn jantina diri sniri~ Hahak!
  2. Can be considered as a computer freak tp byk xtercapai sbab duit xdak~
  3. Eksiden moto da byk kali, tp eksiden kete baru skali
  4. Kalo da angau kat satu2 bende tu, mmg pale otak pon asek pk kat ctu jer~
  5. Berat badan aku xpnah lbey 50 kg, tolong!
  6. Suke bwk kete tp xske bwk moto sgt walaupon gi keje n gerak kat UTP naek moto~
  7. Love photography, nak D-SLR!
  8. Peminat setia Call of Duty games, xpnah miss satu pon!
  9. Love military stuff, d weapons n arsenals.
  10. Love outdoor activities and highlands~ Kundasang, here I come! Hehehe~

#3 at the end you need to choose 10 people to be tagged and their list names.

  1. Aishah
  2. Cikun-gunya a.k.a Cikun
  3. Iylia
  4. Akma
  5. Farahiyah
  6. Farhana rempit
  7. Ez a.k.a Syazwani Izyan
  8. Hazmi
  9. Tanjung Anis a.k.a Tg. Anis
  10. Syakirin

1 comment:

kirana said...

hmm..ko patut tukar farhana rempit tu sbb aku da memandu skrg! heheehhehe
btw x berapa sempt nk mengupdate. da update skit2. bz dgn urusan2 intern skrg. doakan aku eh. byk juga perkara2 lain yg jadi iklan. doakn aku. n last but not list...intern bebaik. mcm tulis surat pulak. wassalam..